Fra fødselen

Gode matvaner er viktig for at det lille barnet ditt skal vokse og ha det bra. Det finnes ingen periode i løpet av et menneskeliv da næringsbehovet per kilo kroppsvekt er så stort som i spedbarnsåret. I løpet av dette året tredobler barnet vekten sin.

Morsmelk er den beste næringen for barnet den første tiden. De første seks månedene klarer de fleste barn seg utmerket på bare morsmelk. Av ernæringsmessige årsaker bør ammingen deretter suppleres med annen mat. HiPP følger og støtter WHOs anbefalinger om fullamming i barnets første seks måneder.


Morsmelk og amming

Morsmelk er den beste næringen for spedbarn. De første seks månedene klarer de fleste barn seg utmerket på bare morsmelk. Morsmelken har en sammensetning som er ... Les mer


Flaskemating

Spisestunden er ikke bare mat, det er også en stund for nærhet, hudkontakt og samspill mellom foreldrene og barnet. Disse faktorene er like viktige uansett om man gir barnet morsmelk eller morsmelkerstatning med tåteflaske.

Les mer


Morsmelkerstatning

Av ulike årsaker er det ikke alle mødre som kan eller vil amme barnet sitt. Alternativet er da morsmelkerstatning. Den er komplett og inneholder all næring som barnet trenger de første seks månedene.

Les mer