Glad fisk (2 porsjoner)
Ingredienser
1 skrellet gulrot
1 skrellet potet
5 cm squash
50 g fiskefilet
2 ts rapsolje

Tilberedning
1. Del gulrot, potet og squash i mindre biter og legg dem i en kasserolle. Dekk med vann og la det koke i ca. 10 minutter til de er myke.
2. Del fisken i biter og legg i kasserollen, kok i ytterligere 3–5 minutter til fisken er ferdig.
3. Hell av det meste av kokevannet, ta vare på litt til å spe med.
4. Bland gryten til en puré. Spe med litt av kokevannet og tilsett olje, og smak til med malt hvit pepper.
Bruk økologiske råvarer når du lager mat, dels av hensyn til dyrene og naturen, men også for den gode smakens skyld.
Mer om: Oppskrifter
6 mnd - Glad fisk6 mnd - Grønn fisk8 mnd - Ovnsbakt kylling med bønner og mais8 mnd - Ovnsbakt laks med søtpotet8 mnd - Ovnsbakt laks med brokkoli8 mnd - Kjøttboller med potetmos8 mnd - Kokt sei med erter12 mnd - Kyllingspyd med tzatziki12 mnd - Laks med asiatiske grønnsaker12 mnd - Kikertbiffer i pitabrød med gulrottzatziki12+ mnd - Thailandsk kyllinggryte12+ mnd - Skalldyrswrap med guacamole12+ mnd - Laksepasta med sjampinjong12+ mnd - Grønnsaker i red curry12+ mnd - Chili con carne12+ mnd - Fiskegryte med aioli