Kokt sei med erter (2 porsjoner)
Ingredienser
3 skrellede poteter
80 g fiskefilet
1 dl frosne erter
2 ss smør
1 ss hakket dill
1 kokt og hakket egg
1 sitronbåt

Tilberedning
1. Skjær potetene i biter og kok dem myke i vann.
2. Kok opp vann i en kasserolle og skjær fisken i mindre biter.
3. Legg fisken i kokende vann og la det småkoke i ca. 3 minutter.
4. Hell forsiktig av vannet.
5. Smelt smøret i en kasserolle og varm ertene i det.
6. Tilsett hakket egg, dill og smak til med malt hvit pepper.
7. Server fisken med erter og kokt potet. Pluss en liten sitronbåt.
Bruk økologiske råvarer når du lager mat, dels av hensyn til dyrene og naturen, men også for den gode smakens skyld.
Mer om: Oppskrifter
6 mnd - Glad fisk6 mnd - Grønn fisk8 mnd - Ovnsbakt kylling med bønner og mais8 mnd - Ovnsbakt laks med søtpotet8 mnd - Ovnsbakt laks med brokkoli8 mnd - Kjøttboller med potetmos8 mnd - Kokt sei med erter12 mnd - Kyllingspyd med tzatziki12 mnd - Laks med asiatiske grønnsaker12 mnd - Kikertbiffer i pitabrød med gulrottzatziki12+ mnd - Thailandsk kyllinggryte12+ mnd - Skalldyrswrap med guacamole12+ mnd - Laksepasta med sjampinjong12+ mnd - Grønnsaker i red curry12+ mnd - Chili con carne12+ mnd - Fiskegryte med aioli