Økologisk barnemat – et bevisst valg

Når tiden er inne for å spise mat, kan det være praktisk å kunne gi ferdiglaget barnemat av og til. Ved å velge økologisk barnemat fra HiPP kan du alltid føle deg trygg på at du gir barnet ditt både god og næringsriktig mat, samtidig som du investerer i miljøet. Vi stiller ekstra høye krav til de økologiske råvarene, og dessuten kontrolleres hvert produkt 260 ganger før det når frem til butikken.

Det er stadig flere foreldre som velger å gi barna sine økologisk mat. Det synes vi i HiPP er bra, ettersom grunnlaget for barnas utvikling og fremtid blir lagt allerede i den første tiden i deres liv. Vår ambisjon er at barnet skal lære seg å sette pris på god mat. Når du velger økologisk, investerer du i barnets fremtid med et sunnere miljø, lykkeligere dyr og renere råvarer.

Økologiske råvarer

I mer en 60 år har HiPP laget økologisk barnemat, og vi samarbeider bare med økologiske gårder. I jordbruket verner vi både om et godt miljø og friske og lykkelige dyr. Derfor er det viktig for oss at dyrene våre lever så frie og naturlige liv som mulig. Når du velger HiPP barnemat, sier du også nei til kunstgjødsel og kjemiske plantevernmidler som er forbudt i økologisk jordbruk. I stedet bruker vi naturlig bekjemping av skadedyr ved hjelp av marihøner, såpevann og kalk. For at du skal føle deg sikker på at barnet ditt ikke får i seg noen forurensninger, ligger dessuten åkrene og frukthagene våre langt fra industriområder og trafikkerte veier.Les gjerne mer om vårt landbruk her.

En smaksopplevelse

HiPP barnemat innebærer en smaksrik opplevelse for barnet ditt. Alle produkter er næringsmessig tilpasset til barnets utvikling for at det skal kunne vokse og ha det bra. Vi tilbereder også maten på en måte som gjør at smaker og næringsstoffer blir bevart. Med et bredt sortiment av økologiske produkter finnes det noe for alle barn og alle måltider.Les mer om produktene våre her.
Når du som forelder velger HiPPs økologiske barnemat, trenger du aldri å inngå kompromisser, du kan gi barnet ditt økologisk og god mat til hvert eneste måltid.

Vi håper det smaker!