Ovnsbakt laks med brokkoli (2 porsjoner)
Ingredienser
80 g laksefilet
1 ts rapsolje/olivenolje
1 dl ris
1 dl små brokkolibuketter
1 ss smør
1 revet sitronskall
1 ss crème fraiche
1 tomat

Tilberedning
1. Skjær laksen i 2 biter og legg den på et stekebrett. Smør fisken med olje og strø over litt pepper.
2. Bak den i ovnen på 175 grader i ca. 5 minutter.
3. Kok risen etter anvisningene på pakken. Uten salt.
4. Kok opp vann i en kasserolle, kok brokkolien myk og hell av vannet.
5. Smelt smøret i en kasserolle og smak til med litt revet sitronskall.
6. Vend brokkolien i smøret.
7. Skjær tomaten i små biter.
8. Server laksen med brokkoli, ris, tomat og crème fraiche.
Bruk økologiske råvarer når du lager mat, dels av hensyn til dyrene og naturen, men også for den gode smakens skyld.
Mer om: Oppskrifter
6 mnd - Glad fisk6 mnd - Grønn fisk8 mnd - Ovnsbakt kylling med bønner og mais8 mnd - Ovnsbakt laks med søtpotet8 mnd - Ovnsbakt laks med brokkoli8 mnd - Kjøttboller med potetmos8 mnd - Kokt sei med erter12 mnd - Kyllingspyd med tzatziki12 mnd - Laks med asiatiske grønnsaker12 mnd - Kikertbiffer i pitabrød med gulrottzatziki12+ mnd - Thailandsk kyllinggryte12+ mnd - Skalldyrswrap med guacamole12+ mnd - Laksepasta med sjampinjong12+ mnd - Grønnsaker i red curry12+ mnd - Chili con carne12+ mnd - Fiskegryte med aioli