Ovnsbakt kylling med bønner og mais (2 porsjoner)
Ingredienser
80 g kyllingfilet
1 ss olivenolje/rapsolje
0,5 dl mais
0,5 dl kidneybønner 1/2 rød/gul paprika 1 ss finhakket løk
1 skivet hvitløksfedd
1 dl ris
½ avocado
1 ts ferskpresset limesaft

Tilberedning
1. Legg kyllingen i en ildfast form, smør den med litt olje og strø over litt pepper.
2. Bak den i ovnen på 175 grader i ca. 10 minutter.
3. Kok risen etter anvisningene på pakken. Uten salt.
4. Finkutt paprika og hvitløk.
5. Fres grønnsakene i en stekepanne med litt olje i ca. 5 minutter eller til de er varme.
6. Smak til med litt pepper.
7. Mos avokadoen og smaksett med limesaften.
8. Skjær kyllingen i mindre biter og server med bønneragu, ris og dipsaus.
Bruk økologiske råvarer når du lager mat, dels av hensyn til dyrene og naturen, men også for den gode smakens skyld.
Mer om: Oppskrifter
6 mnd - Glad fisk6 mnd - Grønn fisk8 mnd - Ovnsbakt kylling med bønner og mais8 mnd - Ovnsbakt laks med søtpotet8 mnd - Ovnsbakt laks med brokkoli8 mnd - Kjøttboller med potetmos8 mnd - Kokt sei med erter12 mnd - Kyllingspyd med tzatziki12 mnd - Laks med asiatiske grønnsaker12 mnd - Kikertbiffer i pitabrød med gulrottzatziki12+ mnd - Thailandsk kyllinggryte12+ mnd - Skalldyrswrap med guacamole12+ mnd - Laksepasta med sjampinjong12+ mnd - Grønnsaker i red curry12+ mnd - Chili con carne12+ mnd - Fiskegryte med aioli