Skip to main content

Brukevillkår

Kjære besøkende,
På denne siden kan du lese mer om brukervillkårene for vår hjemmeside og sidens funksjoner. Ønsker du å vite mer om hvordan vi håndterer din persondata på en trygg måte, og hvem som er ansvarlig for personopplysninger på hjemmesiden kan du lese mer her Personvernpolicy.

Generelle villkår

Følgende vilkår gjelder for besøkendes bruk av nyhetsbrev, HiPP BabyClub, konkurranser og kontaktskjema publisert på hipp.no. 

Vilkårene og betingelsene kan endres av HiPP og partnere når det er nødvendig og da vil du som bruker bli informert om det er nye villkår du må ta stilling til. Uansett endringer har du som bruker alltid rett til å fjerne, begrense, utelate, flytte eller slette personlige opplysninger om deg selv. Mer informasjon om dette finner du i vår Personvernpolicy.  

Ved registrering og annet bruk, godtar du som bruker fullt ut gjeldende vilkårene for bruk av tjenesten. For informasjon om hvordan hjemmesiden benytter bruk av cookies se vår Cookiepolicy.

Villkår for HiPP BabyClub

HiPP BabyClub er en forbrukeklubb som administreres i Sverige av Arvid Nordquist på oppdrag av HiPP GmbH & Co. Vertrieb KG i Tyskland, som er eier og grunnlegger av både varemerket HiPP og HiPP BabyClub som finnes i mange land i og utenfor EU. Klubben er til for deg som forelder, for at du skal kunne ta del av kunnsskap og råd om barnemat – kunnskap som vi har bygget opp i over 100 år som, siden selskapet HiPP startet med barmenat i slutten av 1800-tallet. Klubben er til for at vi skal kunne tilby det lille ekstra av tilbud og konkurranser og kommunisere dette til deg som forelder.

Brukere som registrerer seg i HiPP BabyClub må være over 18 år og oppgi riktig informasjon i registreringsskjemaet. Å være medlem av klubben er ikke en offentlig rett, og derfor kan søknaden din bli avvist uten spesielle grunner, selv om god praksis kan anses å indikere en grunn. Når profilen din er opprettet på vår side, kan du logge inn, og hvis du ønsker å endre noen detaljer etterpå kan du gjøre dette etter innlogging. Tanken er at en bruker kun skal ha én profil. HiPP BabyClub kan ikke holdes ansvarlig for å bevisst feilaktige data som blir angitt, siden medlemsregisteret på ingen måte er knyttet til andre systemer, med firma, organisasjon eller regjering.

Du velger et brukernavn og passord for registrering. Hvis du glemmer informasjonen, finnes det instruksjoner for gjenoppretting av passord på klubbems siden for spørsmål og svar. Hvis du mistenker at innloggingsinformasjonen misbrukes av en tredjepart, vennligst informer oss umiddelbart. Innloggingsinformasjonen er helt usynlig for oss som administrerer klubbsystemet, så hvis informasjonen er feil, er det ditt ansvar som medlem. Ha sunn fornuft ved administrering av passordet ditt. Bruk også sunn fornuft ved valg av brukernavn. Brukernavn som krenker tredjeparts rettigheter eller som tydeligvis kan knyttes til ekstremisme av noe slag, kan være grunnen til å avvise medlemskapet.

Du kan når som helst og uten å gi noen grunn til dette si opp medlemskapet i HiPP BabyClub. Du kan også når som helst velge å ikke motta nyhetsbrev eller foreldreskrift sendt til din registrerte e-postadresse. Hvis du ikke finner instruksjoner eller har problemer med å forstå hvordan du skal trene, så er det en god veiledning på siden med Spørsmål og svar. Men du kan også gå til klubbstøtte via hippbabyclub@arvidnordquist.se

Regler for konkurranser

 • Konkurransen styres av varemerkeansvarlige for HiPP på markedsavdelingen hos Arvid Nordquist og konkurransejury består alltid av representanter fra denne avdelingen dersom ikke annen informasjon er oppgitt. Bidrag som kommer inn etter konkurranseslutt vurderes ikke av juryen.
 • Du skal ikke publisere bilder eller video av personer, barn og voksne, uten deres samtykke. For barn gjelder at der er du som forelder/foresatt til barnet som publiserer, medvirker i bildet og/eller har gitt din godkjennelse.
 • Bidrag som juryen anser å være støtende eller på annen måte anses upassende, vil bli utelatt fra konkurransen, og juryen forbeholder seg retten til å fjerne disse bidragene. 
 • Det er på deltagerens eget ansvar at innsendelsesbidraget ikke bryter med gjeldende lover og / eller ikke strider mot tredjeparts rettigheter.
 • Juryen utpeker vinnerne basert på prestasjon innenfor hver enkelte konkurranse og dens regler. Juryens avgjørelse kan ikke endres.
 • Personlig informasjon blir kun brukt av markedsavdelingen for å gjennomføre konkurransen, trekke vinnere og sende ut premier. Denne informasjonen vil ikke deles med tredjeparter med mindre det er et vesentlig aspekt for å fullføre konkurranseprosessen.
 • Hvis noe av den nødvendige informasjonen for at bidraget i konkuransen skal gjelde savnes, vil ikke bidraget inkluderes av juryen. Eventuell gevinstskatt skal betales av vinneren. Premier kan ikke byttes ut med andre varer eller kontanter. Du kan ikke vinne mer enn en premie.
 • Arvid Nordquist tar ikke ansvar for tap av premie, skader, feil eller sen levering. Arvid Nordquist er ikke ansvarlige for midlertidige tekniske feil eller problemer som kan påvirke sluttresultatet i denne konkurransen.
 • Ansvarlig selskap for, og ansatte hos, Arvid Nordquist og HiPP GmbH & Co. Vertrieb KG eller familiemedlemmer til disse kan ikke delta i våre konkurranser.

Villkår for fotokonkurranser

Hvis du deltar i noen av våre fotokonkurranser, gjelder følgende:

 • Du skal ikke publisere bilder eller video av personer, barn og voksne, uten deres samtykke. For barn gjelder at der er du som forelder/foresatt til barnet som publiserer, medvirker i bildet og/eller har gitt din godkjennelse.
 • Det er på deltagerens eget ansvar at innsendelsesbidraget ikke bryter med gjeldende lover og / eller ikke strider mot tredjeparts rettigheter.
 • Ikke publiser uetiske, ekstremistiske eller støtende bilder som på noen måte bryter med norsk lov. HiPP BabyClub tillater ingen publisering av slike bilder som bryter disse betingelsene og HiPP kommer til å diskvalifisere slike bidrag.
 • Ett (1) bidrag per medlem og konkurranse er det som gjelder. Skulle du laste opp et feil bilde, kan vi hjelpe deg med en erstatning. Hvis ja, vennligst send oss en e-post på hippbabyclub@arvidnordquist.no

Vilkår for bruk for kontaktskjema

Når du benytter våre kontaktskjemaer, ber vi om ditt samtykke. Du må fylle ut for å bruke skjemaet ellers vil hele formålet forsvinne, og vi kan ikke hjelpe deg med ditt spørsmål. Samtykket kan bli trukket tilbake når som helst som beskrevet i vår personvernpolicy.

Villkår for nyhetsbrev

Hvis du registrerer deg som medlem til nyhetsbrevet, ber vi om samtykke. Du må fylle ut dette for å kunne sende inn registreringen. Du kan når som helst melde deg av ved å henvende deg direkte til nyhetsbrevet, ved å svare på nyhetsbrevet eller ved å kontakte oss på forespørsel på hipp@arvidnordquist.se.

For informasjon om vår håndtering av personopplysninger, les vår Personvernpolicy.