HiPP Premium-Boks

Du er kanskje kjent med denne situasjonen: du må tilberede en flaske med morsmelkerstatning og barnet gråter allerede av sult. Tiden er så knapp!

Takket være HiPP Premium Boks blir hvert steg enda enklere.

Når vi har videreutviklet emballasjen til HiPP Combiotik® har vi ikke bare lagt vekt på enkel håndtering, men også naturens interesser.

Enda mer praktisk

HiPP vet at som forelder har man så og si alltid hendene fulle. Derfor har HiPP lagt særlig vekt på å gjøre forpakningen enkel å håndtere med kun én hånd: lokket kan åpnes og lukkes med én hånd, overflødig pulver kan skrapes av på den innebygde kanten og skjeen holdes ren i lokkets klaff laget for akkurat det formålet. 

...og mer miljøvennlig!

Bærekraft er utrolig viktig for HiPP. Med vår forpakning gjør vi et ytterligere bidrag for å beskytte miljøet. Nå er det kun 1 innerpose i de fleste forpakningene med morsmelkerstatning og tilskuddsblanding, og dermed reduseres CO2-utslippene i forhold til forrige emballasje med 2 innerposer. Samtidig forenkles håndteringen.

Vi bruker kun trykkfarger basert på planteolje på vår forpakning. Ved å bruke farger som er fri for mineralolje og utelukker risikoen for at blekket flyter ut, tilbyr vi den høyeste standarden for barnet ditt og handler ansvarlig mot miljøet samtidig. Kartongen som brukes er FSC-sertifisert (Forest Stewardship Council) og er også et tegn på vår forpliktelse til naturen. Denne sertifiseringen står for bærekraftig forvaltning av skog til fordel for både dagens og fremtidige generasjoner.

Og selvfølgelig, alle komponentene av forpakningen kan gjenvinnes hver for seg.

Finn ut mer om bærekraft hos HiPP