Skip to main content

Kjøp 3 HiPPis og delta med ditt beste turtips!

Bli med i vår største konkurranse hittil i år – med premier perfekt for småbarnsfamilien! Helt frem til september kan du være med i trekningen om en Thule sykkelvogn til en verdi av ca 3900,-. Denne sykkelvognen er både praktisk og solid, og kan både festes på sykkelen og trilles som vanlig vogn. Vi ønsker også å belønne de som havner på 2.-og 3. plass med noen fine HiPP-foodiebags. Vi deler ut totalt 5 sykkelvogner og 2 foodiebags i konkurransen. Du kan delta både på Instagram og på Facebook.

Delta på Instagram!

 Kjøp 3 HiPPis klemmeposer og del ditt beste turtips med oss i kommentarfeltet. OBS – vinnere må kunne vise frem kvittering på et kjøp av 3 HiPPis for å motta sin premie. Siste mulighet for å delta i konkurransen er 1.september. Delta på Instagram her.

Delta på Facebook!

Kjøp 3 HiPPis klemmeposer og del ditt beste turtips med oss i kommentarfeltet. OBS – vinnere må kunne vise frem kvittering på et kjøp av 3 HiPPis for å motta sin premie. Siste mulighet for å delta i konkurransen er 1.september. Delta på Facebook her.


Konkurransevillkår

  • Ved å delta i vår konkurranse, godtar du disse generelle vilkårene.
  • Bidrag som kommer etter den fastsatte tiden før konkurransens slutt, vil ikke bli vurdert av juryen.
  • Bidrag som konkurransejuryen anser for å være støtende eller på annen måte anses upassende, vil bli oversett i konkurransen og juryen forbeholder seg retten til å fjerne disse bidragene i den grad det er teknisk mulig. Det er på deltakers eget ansvar at bidraget ikke er i strid med gjeldende lovgivning og / eller ikke inkluderer rettigheter tilhørende en annen part.
  • Konkurransen er organisert av de som er ansvarlige for merket HiPP på markedsavdelingen i Arvid Nordquist HAB, og juryen består alltid av representanter fra det samme, med mindre annet er oppgitt. Juryen utnevner vinneren basert på kriteriet for beste turtips i den grad det oppfattes i samsvar med temaet for konkurransen. Juryens avgjørelse kan ikke endres.
  • Personlig informasjon om deg som deles vil kun bli brukt av markedsavdelingen for å kunne utføre konkurransen og sende ut premier. Ingen informasjon om noen deltakere blir lagret til andre formål, og ingen informasjon vil bli delt med tredjeparter.
  • Hvis informasjonen som er nødvendig for at man skal utse en vinner av en eller annen grunn mangler, vil ikke bidraget vurderes.
  • Ved å delta i konkurransen tillater du at den ansvarlige personen for HiPP i markedsavdelingen til Arvid Nordquist HAB å publisere vedlagt materiale for å kunne utføre konkurransen. HiPP / Arvid Nordquist HAB tar alltid hensyn til rettigheter og forespørsler om samtykke til andre publikasjoner av materialet.
  • Eventuell fortjenesteskatt er betalt av vinneren. Gevinstprisene kan ikke byttes med andre varer eller kontanter. Premiene kan ikke overføres til noen andre. Ingen kan vinne mer enn en premie.
  • HiPP / Arvid Nordquist HAB tar ikke ansvar for konsekvensene av at premier i konkurransen har forsvunnet, blitt skadet, sendt feil eller levert sent. HiPP tar heller ikke ansvar for tekniske problemer som kan påvirke sluttresultatet i denne konkurransen.
  • Aktive ansatte i HiPP / Arvid Nordquist HAB og familiemedlemmer i disse to gruppene kan ikke delta i våre konkurranser.