Barnemat for klodens beste

Vi i HiPP er ikke bare eksperter på barnemat, men vi er også eksperter på økologisk barnemat. Vi har faktisk drevet med økologisk dyrking i over 60 år. Målet vårt er å lage den beste barnematen til barnet ditt, men også på den mest skånsomme måten for jorda vår.

Hvordan gjør vi det?

For det første følger vi de ernæringsmessige anbefalingene som ligger til grunn for at barnet ditt skal vokse og utvikle seg normalt. Maten er nøye sammensatt av karbohydrater, fett og proteiner, jern og andre mineraler og vitaminer som barnet ditt trenger - næringsstoffer du kan lese mer om på her. I tillegg har vi alltid miljøet i tankene når vi produserer barnematen vår. Med en bærekraftig tilnærming ønsker vi å gjøre det bra på alle punkter, både i det store og det lille perspektivet.

All barnemat du finner i butikkhyllene er bra mat som er strengt kontrollert og helt trygt for barnet ditt, men vi i HiPP gjør mer enn loven krever i produksjonen av vår økologisk mat. Det er for eksempel viktig for oss at også dyrene våre skal ha det bra. Kalvene blir hos mødrene til de vokser oppi stedet for å bli skilt fra dem. Dette betyr at de får en så naturlig start i livet som mulig. Maten dyrene spiser må komme fra økologiske gårder, og kan for eksempel ikke inneholde spor av antibiotika. Dyrene har god plass å boltre seg på, og selvfølgelig brukes ingen plantevernmidler til å dyrke avlingene våre. I stedet tiltrekker vi fugler som kan spise skadedyrene og ved å plante skadedyrenes favorittplanter rundt åkrene våre, lokker vi skadedyrene vekk fra avlingene. Våre gårder ligger i åpne felt langt fra motorveier og fabrikker. Vi i HiPP er derfor stolte når vi sier at vi produserer den beste barnematen i harmoni med naturen.                                                                               

For at barna våre skal ha en verden å ta vare på i morgen, må vi handle bærekraftig i dag. Å beskytte klimaet vårt er den viktigste utfordringen vi står overfor. Vi jobber for å få klimaavtrykket vårt til å gå i null, og produserer derfor barnematen vår helt Co2-nøytralt. Restene fra vår produksjon blir omgjort til biogass, og forsyner både fabrikken og et stort antall husstander. Mange tror også at økologisk mat smaker bedre enn vanlig mat. Vi kan si oss enige. HiPP barnemat - Gjør godt for stort og smått.