Økologisk kalkundrift

Hos HiPP bruker vi bare økologisk kalkunkjøtt fra kvalifiserte partnerfarmer. De økologiske frittgående kalkunene oppbevares i henhold til HiPP-produsentenes retningslinjer, som er langt strengere enn det som kreves i EUs økologiske jordbruksforordning. Vi klipper for eksempel ikke nebbene til kalkunene våre, og vi sikrer at de kan glede seg over sin naturlige sosiale oppførsel. Disse spesielle produsentens retningslinjer foreskriver også at kalkunene våre må tilbringe minst 1/3 av livet utendørs.

Områdene der de kan bevege seg fritt er veldig forskjellig: de inkluderer lokale planter så vel som trekonstruksjoner og gir de naturlig nysgjerrige dyrene mye å utforske. Når været ikke er fint nok til å streife rundt på beitet, har de tilgang til skjermede uteområder

En del av vår økologiske oppdrett er å mate kalkunene våre med fersk kløver, da det inneholder viktige næringsstoffer. Vårt økologiske kornbaserte fôr produseres selvsagt i HiPP-kontrollerte fôrfabrikker. Økologisk og arts-passende dyrehold krever mye innsats, men vi er overbevist om at det er verdt det.