HiPPs økologiske kvalitet

Økologisk – det beste for barnet ditt

I 60 år har HiPP produsert god og næringsriktig barnemat laget av bare økologiske ingredienser. For barn som vokser og utvikles, er det viktig å spise god og næringsriktig mat uten tilsetningsstoffer.

Vi velger ut våre råvarer med omhu og kontrollerer bokstavelig talt alt mellom himmel og jord, fra det minste frø til luftkvalitet. Dette slik at for eksempel frukt og grønnsaker kan vokse og modne i fred og ro for å smake som aller best når de serveres.  

260 tester garanterer at vårt løfte blir holdt

Hvert eneste glass og hver eneste pakning fra HiPP har gått gjennom opptil 260 kvalitetstester. Med disse kvalitetstestene overstiger HiPP med god margin de kravene som internasjonale bestemmelser stiller til økologisk dyrking og produksjon.


Våre tester er dessuten strengere og mer pålitelige enn det som kreves, alt for at vi skal kunne garantere den høye kvaliteten og det økologiske innholdet i hvert enkelt produkt. Det gjelder alt fra korn til erter og fra melk til epler. Våre eksperter samarbeider med de økologiske bøndene gjennom hele prosessen, helt fra valget av jord og frø, til planting, høsting og helt frem til levering. Resultatet er garantert økologisk barnemat av aller høyeste kvalitet.Naturlig banandyrking i Costa Rica

I HiPP kjøper vi alle våre bananer fra et rettferdig handel-prosjekt i provinsen Talamanka i Costa Rica. Der dyrkes bananene på naturlige felt i jungelen, i stedet for på store anlagte plantasjer.

Les mer