Meny

Vilkår for bruk

1. Generelle vilkår

Følgende vilkår gjelder for besøkendes bruk av nyhetsbrev, HiPP BabyClub, konkurranser og kontaktskjema publisert på hipp.no. Vilkårene og betingelsene kan endres av HiPP og partnere når det er nødvendig. Ved registrering og annet bruk, godtar du som bruker fullt ut gjeldende vilkårene for HiPP BabyClub og www.hipp.no

www.hipp.no og dens innhold kan være lukket, modifiseres eller midlertidig deaktiveres når som helst på HiPP. HiPP kan ikke garantere 100% åpningstid for nettstedet, selv om det er målet. Brukere har ingen rett til erstatning av noe slag, gjennom tap av data lastet opp og lagret innhold.

2. Vilkår for HiPP BabyClub

Når du registrerer deg i HiPP b\BabyClub, må brukeren være myndig og ha fullført de nødvendige data på en sannferdig måte. Disse sakene vil bli bekreftet av brukeren. Da registrering til HiPP sine tjenester ikke er en rettighet, så har den ansvarlige for siden rett til å nekte registrering uten å oppgi årsaken. Endringer i

At brukerdata må godkjennes av brukeren selv via oppdatering av brukerprofilen. Hver bruker kan bare registrere seg én gang og kan bare ha én (1) brukerprofil. Operatør av nettstedet er ikke ansvarlig for identitetssvindel av enkeltbrukere eller for eventuelle feil eller utdatert brukerinformasjon.

Etter vellykket registrering, har brukere muligheten til å dra fordel av aktuelle tilbud som en del av den ferdige registreringen. Tilbud og tjenester kan slettes, utvides eller endres uten varsel om dette.

Brukeren velger et brukernavn og passord under registrering som deretter brukes til å logge på HiPP baby Club. Brukere er ansvarlig for at denne informasjonen ikke blir misbrukt. Ved mistanke om misbruk av brukerdata, bør brukerne kontakte de som driver siden så snart som mulig. Brukere er selv ansvarlige for skader gjort av tredjeparter via brukerens påloggingsinformasjon, så lenge han ikke kan bevise at han ikke på noen måte ansvarlig for misbruk. Brukeren kan i prinsippet velges fritt. Men ikke brukernavn og / eller annen informasjon krenke landets eksisterende lover. Det er forbudt å krenke tredjeparts rettigheter og frarådes bruk av uetisk og ekstremistisk navn eller språk, uavhengig av innholdet i brukerens konto er ikke offentlig. Kommersiell bruk av nettstedets tjenester er også forbudt.

HiPP sender ut vanlig e-post til registrerte brukere som er relevante for barnets alder. Disse utsendelser kan sies opp når som helst av brukeren via e-post, uten at grunn blir gitt.

3. Regler for konkurranser

Deltakelse i de ulike konkurranser i HiPP baby Club er bare tilgjengelig for brukere over 18 år. Det er ingen juridiske bestemmelser mot å gjennomføre konkurranser i HiPP Baby Club, da det ikke er noen pengepremier. Ansatte i HiPP og deres familie har ikke lov til å delta i konkurranser i regi av HiPP. I tilfeller der konkurransen holdes i samarbeid med partnere, gjelder samme regel for ansatte og familie av samarbeidspartner. Konkurranse materiale og data som bilder og tekst, vil ikke bli solgt eller overført til tredjepart. Konkurranseinstruksjoner publiseres i det mediet der konkurransen publiseres.

4. Vilkår for fotokonkurranser 

Publisere aldri stille eller bevegelige bilder av personer, barn eller voksne, uten deres samtykke. For barn gjelder det at du som publiserer er barnets foresatte/ verge/ at barnets foresatte eller verge selv er med i bildet, og/eller at barnets foresatte/verge har gitt sin godkjenning som kan bekreftes, samt at barnet er minst seks måneder gammelt. Bidrag som HiPP anser som støtende eller på annen måte upassende vil bli oversett i konkurransen og juryen forbeholder seg retten til å fjerne disse bidragene, i den grad det er teknisk mulig. Det er på deltakerens eget ansvar at bidraget ikke er i strid med gjeldende lovgivning og / eller ikke inkluderer rettighetene til tredjeparter.

Hvis du har ytterligere spørsmål, ikke nøl med å kontakte oss!