Skip to main content

Hjertelig velkommen til HiPP BabyClub!

Som medlem i vår babyklubb får du løpende foreldrebrev med innhold som angår den aktuelle utviklingsfasen for barnet ditt, samt annet smått og godt. Vi deler gode råd, harde fakta og verdifulle tips om alt fra kosthold, måltidsrutiner og motorisk utvikling til økologi og babymassasje. Du vil også få tilbud om gunstige rabatter, invitasjon til morsomme konkurranser med flotte premier og eksklusive tilbud på utvalgte produkter.

HiPP Baby Club er babyklubben for deg som ikke bare er nøye med at barnet ditt får i seg den beste, reneste og mest næringsrike maten, men som også er opptatt av hvordan den produseres. HiPP har laget økologisk barnemat med omtanke for både barn og deres fremtid siden 1956. HiPPs råvarer kommer fra økologiske gårder som følger strenge retningslinjer som langt overstiger både den svenske lovgivningen for produksjon av barnemat og internasjonale bestemmelser for økologisk dyrking og produksjon. For HiPP er det like viktig å produsere den beste økologiske barnematen som at vi ikke gjør det på bekostning av jorden som barna våre en dag skal arve.

Spør ernæringsfysiologen Turi Andersskog er HiPPs egen kliniske ernæringsfysiolog, som er ekspert på spørsmål om kosthold og ernæring for barn. Du kan gjerne spørre henne om alt fra tilskuddsblanding til ernæring og barnemat. Turi står til din tjeneste og svarer deg personlig, du finner henne på siden Spør ernæringsfysiologen. Og husk: det finnes ingen dumme spørsmål!

Du kan når som helst kontakte oss med spørsmål om klubben via vårt kontaktskjema. Vi håper du vil trives i HiPP BabyClub!

Hilsen, HiPP Barnemat