Meny

Kokt sei med erter (2 porsjoner)

  • Ingredienser

    3 skrellede poteter
    80 g fiskefilet
    1 dl frosne erter
    2 ss smør
    1 ss hakket dill
    1 kokt og hakket egg
    1 sitronbåt

Tilberedning

1. Skjær potetene i biter og kok dem myke i vann.

2. Kok opp vann i en kasserolle og skjær fisken i mindre biter.

3. Legg fisken i kokende vann og la det småkoke i ca. 3 minutter.

4. Hell forsiktig av vannet.

5. Smelt smøret i en kasserolle og varm ertene i det.

6. Tilsett hakket egg, dill og smak til med malt hvit pepper.

7. Server fisken med erter og kokt potet. Pluss en liten sitronbåt.

 
Bruk økologiske råvarer når du lager mat, dels av hensyn til dyrene og naturen, men også for den gode smakens skyld.